Loading Events
  • This event has passed.

Program Čuješ?! u KSET-u predstavlja grupe Those Herds i Blue Hour Ferry

6 ožujak, 2018Peta večer četvrte sezone programa Čuješ?! je ujedno i predzadnja večer ovog natjecanja za mlade i neovisne bendove i izvođače. U utorak, 6. ožujka u KSET-u nastupaju Those Herds i Blue Hour Ferry.

  • 3
    Shares
Čuješ?! u KSET-u

Those Herds je grupa žestokog rocka iz Krka, koja je život započela kao eksperiment. Glavni tekstopisac, aranžer i gitarist je Dario Arifović (gitarist u Grapevine babies), dok mu (a)ritmičku podršku na bubnju, s tekstovima i svojim vokalom pruža Kristijan Vasilić (gitarist u Brain Production). Niskim frekvencijama pomoću bas gitare vlada David Pajalić kojemu je ovo prvi live projekt. Druga gitara i vokal dodijeljeni su Skenderu Ahmetoviću (pjevač u Brain Production). Bend za sad ima 6 snimljenih pjesama, a ostale će objavljivati postepeno.

Blue Hour Ferry je funk grupa iz Zagreba. Nastao je 2014. godine kao suradnja Branimira Mačukata na gitari i Ivana Šlabeka na bubnjevima. 2016. godine se pridružuju Miroslav Janković na basu i Carolina Pia Garcia Johnson s vokalom. S ovom postavom snimljen je prvi demo album, a od kraja 2017. godine na mjestu vokala dolazi Daria Dubajić. Pjesme su autorske i inspirirane raznim glazbenim žanrovima: funk, jazz, blues, rock, bossa i pop s naglaskom na groove.

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

  • 3
    Shares

Details

Date:
6 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
10kn – 15kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Kset
Zagreb,
  • 3
    Shares