Loading Events
  • This event has passed.

Promocija autobiografije Miše Hrnjaka u Vintage Industrial Baru

19 svibanj, 2015Mišo Hrnjak, basist najpoznatije postave grupe Azra, 19. svibnja u izdanju Menarta objavljue autobiografiju ‘Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)’. Promocija knjige održat će se 19. svibnja u 19:30 sati u Vintage Industrial Baru, nakon čega slijedi koncert Leiner & Hrnjak band u 21:00 sat. Cijena ulaznice je 30 kuna.

Mišo Hrnjak - Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)
Mišo Hrnjak – Srce od zlata (priče, ali ne baš za djecu)

Autor u knjizi progovara o odrastanju i sazrijevanju kroz životne priče koje donose sex drugs and rock and roll u domaćoj inačici, iz prve ruke i bez cenzure. Iskreno i intimno djelo o autorovom djetinjstvu, privatnom životu, slavnim osamdesetima, karijeri u Azri, ali i svemu što je došlo nakon, opisano u pričama o traženju i nalaženju, ljubavi i boli, očaju i sreći. Promocija knjige i koncerti planirani su uskoro i u Sloveniji i Srbiji.

 

“Ideja za pisanje ove knjige je sazrijevala više godina. Kada sam se vratio na scenu, mnogi mlađi glazbenici su me pitali mnogo toga, pa sam pričao priče. Ja volim pričati priče. Rekli da to moram zapisati, napisati knjigu. Eto, tako su mi stavili bubu u uho! Period s Azrom, Džonijem i Borisom je bio vrlo intenzivan dio mog života, i jest, obilježio me do danas na mnogo načina. Ali to su bile samo tri i pol godine, od mojih dosadašnjih 55. Knjiga nije o Azri, ali upisao sam mnogo anegdota i doživljaja iz tog perioda, stvari koje znademo samo nas troje. I još mnogo drugih događaja. Na ovaj ili onaj način vezanih uz rock and roll” prisjetio se Mišo Hrnjak koji je ovo izdanje obogatio i fotografijama iz private arhive.

 

Uz knjigu, Mišo Hrnjak je aktivan i u bandu Leiner & Hrnjak band koji trenutačno priprema nove materijale i pjesme, s raznim izvođačima i autorima.

 

Facebook event

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map