Loading Events
  • This event has passed.

Promocija personaliziranog vinilnog izdana albuma ‘U moru i plamenu’ Zorana Čalića

29 lipanj, 2016U srijedu 29. lipnja s početkom u 18:30 sati u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7) održat će se Vinyl release after work promo party – Zoran Čalić Band ‘U moru i plamenu’. Uz akustični mini-koncert, besplatnu cugu i promo cijenu LP-a, Zoran Čalić Band po drugi će put proslaviti izlazak hvaljenog prvijenca ‘U moru i plamenu’, ali ovoga puta na vinilu.

Zoran Čalić potpisuje vinilna izdanja albuma 'U moru i plamenu'
Zoran Čalić potpisuje vinilna izdanja albuma ‘U moru i plamenu’

U “Moru i plamenu” otisnut je na limitiranom LP-ju, od kojih je svaki personaliziran, odnosno numeriran, nosi pečat Banda i vlastoručni potpis Zorana Čalića.

 

Rock ‘n’ roll junak, bivši gitarist i koautor grupe Majke, Zoran Čalić objavio je sa svojim Bandom debi album “U moru i plamenu”. Najmoćnije izdanje domaćeg i regionalnog rocka nosi 10 pjesama, a producirao ga je Jernej Kržič te objavio Dancing Bear. “U moru i plamenu” je sniman tijekom 2015. godine u studijima ‘’Marsh recordings’’, ‘’Lotos music’’, ‘Hobbit’ i “Kif Kif”. Spomenutom Križiču pri produkcija pjesama pomogli su Ivo Rimc te Zoran Čalić dok je za mastering zaslužan Janez Križaj. Tekstove pjesama pisao je Saša Oroz, izuzev ‘’Iz daljnine (pjesma svjetla)’’ koju potpisuje Čalić te ‘’Jedino ljubav’’ koju uz Oroza potpisuje Petar Beluhan. Glazbu svih pjesama potpisuje Zoran Čalić. Naslovnicu albuma dizajnirao je The Last Lord Of Atlantis.

 

Glazbeni stil u kojem pliva Zoran Čalić Band je rock’n’roll kroz kroz koji se provlači psihodelična atmosfera izvučena iz dubine duše omiljenih Čalićevih žanrova, bluesa, soula i countryja. I, upravo ta mišancija žanrova ono je što će publiku odnijeti u magičan svijet Zorana Čalića, gitarista, autora i pjevača.

Details

Date:
29 lipanj, 2016
Time:
18:30 - 19:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dancing Bear shop
Gundulićeva 7
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map