Loading Events
  • This event has passed.

Proslava Dana mladosti uz Avdića, Brecelja, Kimiko i Zadrugu

25 svibanj, 2012Pod parolom: ‘Bratstvo i jedinstvo je završilo,vrijeme je da se upoznamo onakvi kakvi stvarno jesmo’ 25. i 26. svibnja u Kumrovcu se organizira proslava Dana mladosti.

Dan mladosti 2012.

Dan mladosti u Kumrovcu je dvodnevno multimedijsko događanje kojim organizatori žele definirati Kumrovec kao mjesto susreta umjetnika, radnika, turista, avanturista, antifašista, svjetskih putnika, bonvivana, novinara, političara, učenika, studenata, profesora i svih dobronamjernih znatiželjnika. Vrijeme održavanja događanja je 25. i 26. svibnja 2012. na više lokacija u Kumrovcu.

„Kumrovec je prekrasno selo, koje se može dičiti svojom arhitekturom, zelenilom, urbanizmom i vrijeme je staviti ga ponovo u pogon“, navode organizatori.

Osim tradicionalnog okupljana ispred rodne kuće Josipa Broza Tita, koje je u organizaciji Društva “Josip Broz Tito”, biti će tu još i razgledavanje kumrovečke arhitekture uz stručno vodstvo arhitekta Roberta Lohera, prikazivanje filma „Cinema Komunisto“, a na kraju dana, pa do duboku u noć odvijat će se glazbeni program na lokaciji Spomen doma u Kumrovcu.

U dvije večeri, na dva floora, nastupati će Marko Brecelj – član legendarnih slovenskih Buldožera, Damir Avdić, Kimiko, dok lokalne boje brani Zadruga.

Cijeli program i ostale informacije: http://www.danmladosti.org

Details

Start:
25 svibanj, 2012
End:
26 svibanj, 2012
Cost:
10kn – 50kn
Event Categories:
, , , , , , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Više lokacija
Kumrovec, + Google Map