Loading Events
  • This event has passed.

Prvo Tvornica, a onda album – L’Kok 16. rujna u Zagrebu!

16 rujan, 2011Nakon što je u Tvornici kulture sezona otvorena koncertom Kawasaki 3p-a, u Mali pogon, 16. rujna, dolazi šibenski rock sastav L’Kok.

L Kok

Iza L’Koka je uspješno radno ljeto, među ostalim dogodilo se jedno nezaboravno gostovanje u Drvaru te nastup na Terraneu, a točku na i aktivne koncertne sezone šibenski glazbenici stavit će u Tvornici kulture, 16. rujna.

U Malom pogonu čuti ćete materijal koji bi se uskoro trebao naći na njihovu prvijencu. L’Kok predvodi Ante Prgin, gitarist stasao u zagrebačkom Fali V, na mikrofonu je Roko Frleta, bas svira Saša Rogulić, a bubnjeve lupa Viktor Grgas-Grando. Ova četvorka već je na internetu ponudila singl „Strah“, prepoznatljivu, čvrstu, pjevnu i hitoidnu stvar, koju Šibenčani već znaju napamet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fNAqwsIZ-Nw[/youtube]

L’Kok postoje od travnja 2010. godine, svoje autorske pjesme temelje na stamenom rock/funky ritmu, odlučnim riffovima i izravnim stihovima, a koliko su koncertno atraktivni najbolje da provjerite u petak, 16. rujna, u obnovljenoj Tvornici kulture. Radi se o posebno značajnom datumu u šibenskoj povijesti, Šibenčani će znati zašto…

Details

Date:
16 rujan, 2011
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue