Loading Events
  • This event has passed.

Punk proslava 10. Abergazovog rođendana u Attacku

5 ožujak, 2016Već deset amplitudno urnebesnih godina, Njec i ekipa deru konceptualnu pankčinu koja nije ovdje da ti se svidi, već da ti kaže što čuje, osjeća i vidi – što nastupima uživo, što studijski, a bome i na ulici – stoga su isti odlučili proslaviti prvo desetljeće djelovanje Socio-kulturološkog pankenrol bombardera, onako kako to i priliči istome – uživo na koncertu 5. ožujka u zagrebačom klubu Attack!

Abergaz u Attacku
Abergaz u Attacku

Pored Abergaza nastupaju:

 

Disbaja – Lokalna D-beat/hardcore pankčina. Ekipa razvaljue lajvove, nastupili su skupa i sa Doom-om, a bome i objavili svoj prvi EP “Realm of Absurd”.

 

Accident – Nakon prošlogodišnje oproštajke, ova street pankčina se vraća u nešto izmjenjenijoj postavi, kako bi ponovno svoje hitove uživo oderali.
Akromatopsija – Večer buju otvorili ovi mladi dečki, koji isto sviraju svi osim bubnjara stoječki, samo što oni pak deru crust/HC pankčinu – kratku i nejasnu, stoga dođite na vrijeme.

 

After party: Faraon Slavko – Nakon što svi bendovi završe svoje lajv nastupe, za after party će se svečano ukazati i ljubavno-seksualni stanovnik Venere i Marsa, kako bi i Zemljanke i Zemljane potaknuo na međusobni ljubavno-seksualni snošaj! Prvi album “Dismala”, znaju već i ptice na grani, ali ono što nam njegovo utjelovljenje otkriva, jest da priprema i nove hitove.

 

Popodnevni program: Malonogometni turnir u grbavom nogometu.

 

Minimalna donacija za ovu manifestaciju samo 25 kuna.

 

Details

Date:
5 ožujak, 2016
Cost:
Kn25
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

AKC Attack
Zagreb, Hrvatska + Google Map