Loading Events
  • This event has passed.

Punk Rock Holiday 1.6 u Tolminu

8 kolovoz, 2016Najbolji punk rock party na jednoj od najljepših lokacija u Europi, što se festivala tiče, službeno je rasprodan. Festival službeno počinje 9. kolovoza u 8:00 sati i traje do jutarnjih sati 13. kolovoza, na dobro poznatoj lokaciji u Tolminu u Sloveniji. Zašto službeni početak? Zato što je dodan warm-up dan 8. kolovoza na kojem će od 19 sati nastupiti: Super Action Heroes, Kreshesh nepitash, Useless ID, Lagwagon i legendarni Sick of It All.

Punk Rock Holiday 1.6
Punk Rock Holiday 1.6

U utorak 9. kolovoza između ostalih nastupaju: The Toasters, Authority Zero, Flag, Terror, Bouncing Souls i Descendents.

 

Srijeda 10. kolovoza je prema bandovima možda i najjači dan festivala i tada će po treći put na njemu nastupiti NOFX, te legende hard-corea Agnostic Front, Strung out i drugi.

 

Četvrtak 11. kolovoza Jello Biafra i njegov Guantanamo band, Donots, The Flatliners, Deez Nuts, The Rumjacks, Edward In Venice, dok će čast da zatvore festival u petak 12. kolovoza imati Millencolin, No Fun at All, Off with Their Heads i Total Chaos.

 

Naravno ovo su samo neki od bandova koji će nastupiti na glavnom stageu, dok će se preko dana vrijeme kratiti na beach stageu na kojem nastupaju manje poznati bandovi. Kompletan raspored festivala sa svim bandovima i informacijama može se vidjeti na stranici festivala http://www.punkrockholiday.com/