Loading Events
  • This event has passed.

Punk Rock Holiday – najveće pankerska fešta u regiji

15 kolovoz, 2012Najveći punk rock festival regije, Punk Rock Holiday održava se od 15. do 18. kolovoza u slovenskom parku prirode u Tolminu.

Punk Rock Holiday 2012

Nakon prošlogodišnjeg prvog Punk Rock Holiday festivala na kojem su nastupili jedni od največih punk rock imena poput NOFX i Bad Religion pred više od 5000 posjetioca nam ove godine oranizator ponovo priređuje veliku punk rock feštu koja će se održati od 15. do 18. kolovoza u prekrasnom slovenskom parku prirode u Tolminu gdje se već godinama održava Metal Camp, na ušću rijeke Soće u rijeku Tolminku, tako da je ovaj festival i zbog toga s pravom nazvan Punk Rock Holiday.

Kao i prošle godine očekuju se gosti iz cijele regije, pored gostiju iz Slovenije i gosti iz Hrvatske, Austrije, Italije, kao i drugih Europskih zemalja. U sklopu festivala se nalazi besplatan kamp, te  mogučnost kupanja, zabavljanja i odmaranja u prekrasnom prirodnom okolišu.

Ove godine će na dvije pozornice nastupiti četrdesetišest grupa , među kojima i poznati američki punkeri Good Riddance, uvjek zabavni, legendarni britanci Toy Dolls, američke punk legende Adolescents, hc punk legende 7 Seconds i Sick Of It All. Predstavnici mlađe hc scene Terror i Deez Nuts,  politički angažirani punkeri Anti Flag i Boysetfire, melodični MxPx. Za potpunu zabavu će se pobrinuti irish punk band Happy Ol’ McWeasel i jedne od najboljih ska grupa svih vremena The Slackers i The Locos. Nastupiti će i Duncan Redmonds, Debeli precjednik, Death by Stereo, Off With Their Heads, Pipes And Pins,  A Wilhelm Scream i još mnogi bendovi.

Cijena dnevne ulaznice iznosi 32 Eura, vikend ulaznice 45Eura, a festivalske 69 Eura i možete ih nabaviti na prodajnim mjestima Eventima (popis prodajnih mjesta potražite na www.eventim.hr ).

Venue

Park prirode
Tolmin, Slovenia + Google Map