Loading Events
  • This event has passed.

Quasarr u Tvornici kulture

5 listopad, 2012Riječki bend Quasarr nastupa u petak 5. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture. Cijena ulaznice u pretprodaji 20 kuna, na dan koncerta 30 kuna.

Quassarr

Quasarr je bend iz Rijeke. Nastao je početkom 2000. godine. Te godine bilježi svoje prve nastupe svirajući repertoar dijelom autorskih pjesama i obrada. Nakon toga daje naglasak isključivo na autorskom radu, te snima niz demo materijala i nastupa po vaznijim klubovima u Hrvatskoj u Zagrebu, Zadaru, Rijeci ,Puli i Sloveniji.

Prekretnicu predstavljaju nastupi u polufinalu i finalu projekta “Inkubator – Aquarius Records” u zagrebačkom klubu Aquarius koji bend etabliraju u glazbenim krugovima i pred publikom. Drugim mjestom na festivalu bend je predstavio novi prepoznatljivi zvuk i zadobio interes kod izdavača. Od 2004. sve krece iznova i to u novoj postavi, uz stari autorski duo Frank – Stok.

Novim pristupom glazbi bend stvara drugačije pjesme, snima videospot za prvi singl “Ti” i priprema se za nastupe u jos boljem i upecatljivijem izdanju koje je logican slijed nove koncepcije s novim instrumentima, zvukovima, stilom koji je mix elektronike (moogovi, loopovi…) i akustike (ak. gitara, klavir, gudači…).

Details

Date:
5 listopad, 2012
Cost:
20kn – 30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map