Loading Events
  • This event has passed.

Queens of the Stone Age 10. lipnja u Zagrebu

10 lipanj, 2014Queens of the Stone Age dolaze na regionalnu turneju – potvrđeni su datumi za Ljubljanu, Zagreb i Novi Sad.

Josh Homme

Petorka iz kalifornijskog Palm Deserta koju predvodi riđokosi div i glazbeni genije Josh Homme svoje će prljave gitarske riffove ovjekovječene na šest studijskih albuma u sedamnaest godina rada zagrebačkoj publici ponovno oplesti 10. lipnja u dvorištu Zagrebačkog velesajma. QOTSA u Zagrebu nastupaju u sklopu zagrijavanja za ovogodišnji InMusic festival, koji će na Jarunu biti održan od 23. do 25. lipnja.

Dan ranije sviraju u Ljubljanskim Križankama, a nakon Zagreba, 11. lipnja, odlaze u Novi Sad. Naime, festival EXIT ove godine organizira jednodnevni festival zagrijavanja za sam četverodnevni festival u srpnju čime službeno započinju EXIT Avanturu.

EXIT Avantura nastavak je na prošlogodišnji projekt započet EXIT R:Evolucijom, a podrazumijeva festivalska događanja izvan samog centralnog događanja sredinom srpnja u Novom Sadu. Spomenimo da se pored EXIT Avanture ove godine publici predstavlja i EXIT Sea Dance Festival koji će se održati 15.-17. srpnja u crnogorskoj Budvi.

Novost u ljetnom projektu jest činjenica da će za ovaj festival njegovi najodaniji fanovi i posjetitelji sami odabrati grad u Srbiji u kojem će se on održati.

Petorka će u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji promovirati posljednji studijski album „…Like Clockwork“ objavljen u lipnju prošle godine. Spomenimo i kako su vjerojatnosti za svježim mesom, odnosno novim materijalima vrlo velike jer je sam Homme nedavno potvrdio kako bend radi na novom studijskom materijalu.

Venue

Zagrebački velesajam
Zagreb, Hrvatska + Google Map