Loading Events
  • This event has passed.

Rade Šerbedžija intervjuira Maja Sever na R+ Live-u

5 svibanj, 2020Voditelj novog izdanja R+ Live razgovora bit će Rade Šerbedžija s gošćom, novinarkom i predsjednicom Sindikata novinara Hrvatske Majom Sever u utroak 5. svibnja u 20:30 sati.

Rade Šerbedžija intervjuira Maja Sever na R+ Live-u

“Intervju s Majom Sever koji se nije dogodio, vodit će Rade Šerbedžija na Rplusu. Komentari i pitanja gledatelja tijekom live streama više su nego dobrodošli, potrudit ćemo se što više ih prenijeti u razgovoru gošći”, poučuju iz Rplusa.

O Rplusu: U trenucima bojazni, strepnji i čestog zlonamjernog fake newsa, nudimo vam prostor suprotan očaju.
Svjedoci smo sjajnih inicijativa, od međusobnog pomaganja, streaminga koncerata, kazališnih predstava, filmova, video priča sa sjajnim porukama. No, zbog njihove raštrkanosti, nerijetko velik dio tih sjajnih priča u ova ne baš sjajna vremena, ne dosežu do puno građana.
Upravo to je ideja iza R+. Da postane jedno mjesto gdje ćete se moći kreativno izraziti, podijeliti svoje priče, iskustva, potražiti informaciju, čuti i neku manje apokaliptičnu perspektivu, uvažavajući ozbiljnost naše novonastala svakodnevnice.

R+ od danas je vaša platforma, pridružite nam se, koristite ju, gledajte, doprinesite joj i sami. Jedan po jedan, jedni za druge, kako bi sačuvali ono što jest naša bit – biti prije svega ljudi.

© Utemeljeno od RAFF film festivala na iskrenoj emociji, provjerenoj informaciji i odlučnosti da od one ljepše stane naše svakodnevnice ne odustajemo.ve

>>Link za intervju koji počinje 5. 5. u 20:30 sati.

Details

Date:
5 svibnja
Time:
20:30 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Facebook stream
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)