Loading Events
  • This event has passed.

Radio Student slavi postavljanje novog odašiljača koncertom u Močvari

9 studeni, 2018Novi odašiljač dolazi za 22 godine postojanja Radio Studenta, a u Močvari će nastupiti Tús Nua, Žen, Haiku Garden i Crvi u petak 9. studenog. Minimalna donacija je 30 kn.

  • 6
    Shares
Radio Student slavi 22 godine (Autor ilustracije: Lovro Škiljić)

Kao i svake godine, Radio Student slavi svoj rođendan velikim tulumom u Močvari. No, ove godine slavi se i Novi odašiljač za 22 godine postojanja.

“Otkako smo u crowdfunding kampanji zahvaljujući svim našim slušateljima, skupili sredstva za nabavu novog odašiljača, Radio Student juriša prema 22. rođendanu s još nekim novitetima. Bolji zvuk radija koji nije za svakoga bila je i bit će naša misija stoga u sezonu 2018./2019. ulazimo s novim i jačim odašiljačem, te novim procesorom zvuka”, javljaju iz Radija.

Kao i svake godine u Močvari će 9. studenog Radio Student proslaviti svoj 22. rođendan. Za tu priliku svirat će dobro poznati ‘stanovnici njegovog etera’.

TúsNua – Zagrebački tročlani bend TúsNua na scenu se ušuljao prošle godine kada su izbacile debitantski album “Horizons” da bi sada postali jedan od najtraženijih post rock i shoegaze bendova na regionalnoj sceni. U svoju biografiju osim solo koncerata upisale su i nastup u Kino Šiški s post-rock velikanima God IsAn Astronaut, te u emisiji 300 WATA na Radio Studentu.

Žen – Četveročlani audio-vizualni bend Žen dobro je poznat slušateljima scene, ali i Radio Studenta. Od svojih početaka Žen se postavio kao bend koji je doživljaj i za oči i za uši koji progresivno spaja bas, gitaru, bubnjeve i synth u blend post-rocka s utjecajima eksperimentalne elektronike i shoegazea.

Haiku Garden – Ljubljanski Haiku Garden od 2016. kada su izbacili prvi EP Weaver smatraju se permanentnim iznenađenjem post-rock i shogazerske scene. Njihovu glazbu karakteriziraju sanjive melodije i vokali isprepleteni psihodelijom koja djeluje opuštajuće i istovremeno neobuzdano.

Crvi – Beogradski Crvi su bend u stalnom nastajanju, grupa ljudi koja se glazbeno razumije i nadopunjuje. Debitantski album “Piše nam se dobro” izbacuju prošle godine i predstavljaju ga kao zvučnu kulisu Munchovog ”Krika” 21. stoljeća. Ove godine dolaze opet u Hrvatsku nakon odličnog nastupa na SuperUho festivalu u Šibeniku i u VintageIndustrial Baru.

I naravno, uz potporu DJ-eva Radio Studenta.

  • 6
    Shares

Details

Date:
9 studeni, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,
  • 6
    Shares