Loading Events
  • This event has passed.

Rage Against The Machine Real Tribute u Vintage Industrialu

1 ožujak, 2019U petak 1. ožujka u Vintage Industrial vraća se vjerojatno najbolji europski RATM Tribute – Chiapas. Osim što zvuče kao Zack, Tom, Tim i Brad, scenski se te vizualno trude osigurati potpun doživljaj jednog od najglasnijih i najbuntovnijih bendova svih vremena.

  • 6
    Shares
Rage Against The Machine Real Tribute u Vintage Industrialu

Rage Against the Machine, također poznat kao RATM ili jednostavno Rage, bio je američki rock sastav zapažen po promicanju mješavine hard rocka i rapa (poznate kao rapcore), kao i po svojim aktivističkim uvjerenjima. Na vrhuncu, prije raspada u 2000., Rage Against the Machine je bio proglašen jednim od najpopularnijih političkih hard rock sastava svih vremena, i u svakom slučaju 1990-ih.

Rage je isnpiraciju dobivao iz ranog metala i rapa poput Public Enemya i Afrika Bambaatea. Spajanje raznih tipova rime i vokalnih izvođenja pjesmi, zajedno s Tom Morellovim virtuoznim sviranjem gitare, čine RATM teškim za svrstati u određeni glabeni žanr.

Dana 18. listopada 2000. Zach de la Rocha je odlučio istupiti iz sastava, zbog različitih želja članova, te ponajprije jer je osjećao da bi daljnje postojanje potkopalo njihove rezulate kao glazbenika i aktivista.

Ostatak benda, bez Zacka, pred dvije godine oživio je RATM pod imenom Prophets Of Rage s novim članovima – vokali Chuck D (Public Enemy) i B-Real (Cypress Hill) te DJ Lord.

Start: 20:00 sati. Koncert u 23:30 sati. Ulaz do 22:00 sati je besplatan. Karte: 10 kn (za studente) / 20 kn.

 

  • 6
    Shares

Details

Date:
1 ožujak, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
10kn – 20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 6
    Shares