Loading Events
  • This event has passed.

Ralph Towner na 13. Međunarodnom Etno Jazz Festival u Karlovcu

19 srpanj, 201913. Međunarodni Etno Jazz Festival u Karlovcu održava se od 19. do 21. srpnja u starom gradu Dubovac.

13. Međunarodni Etno Jazz Festival u Karlovcu

13. Međunarodni Etno Jazz Festival u Karlovcu ove će godine ugostiti istinskog velikana jazz glazbe Ralpha Townera. Na svom trećem gostovanju u Hrvatskoj nastupit će solo svirajući klasičnu gitaru. Ovaj glazbeni inovator autor je mnogih antologijskih albuma.

Etno Jazz Festival otvara jedna od najvećih i najzanimljivijih irskih jazz i blues pjevačica – Mary Coughlan. Izvođačica koja ostavlja na publiku upečatljiv i snažan emocionalni dojam nastupit će uz pratnju našeg Karlovčana, vrhunskog kontrabasista Svena Buića i klavirista Johnnya Taylora.

Drugi dan Festivala rezerviran je za odličan kvartet Branimira Gazdika. Glazba koju izvode sinergija je raznih stilova (jazz, funk, latin, world music…) stopljenih u jedan zajednički „fusion” izraz. Uz Gazdika kvartet sačinjavaju nagrađivani hrvatski glazbenici Maasej Kovačević i Vedran Ružić te jedan od najcjenjenijih slovenskih saksofonista Lenart Krečič.

Sve karte za Festival koji se održava od 19. do 21. srpnja dostupne su putem web shopa Entrio.hr i u poslovnicama Ghetaldus optike.

Details

Start:
19 srpanj, 2019 u 20:00
End:
21 srpanj, 2019 u 23:30
Cost:
60kn – 180kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Stari grad Dubovac
Karlovac, Croatia (Local Name: Hrvatska)