Loading Events
  • This event has passed.

Rambo Amadeus na 5. Biggest Little Rock Festivalu u Hard Placeu

26 travanj, 2018Peto jubilarno izdanje Biggest Little Rock Festivala najavljuje trećeg headlinera. Nakon legendarnog bubnjara grupe AC/DC Phila Rudda koji nastupa na drugom danu festivala, i fenomenalnih francuskih stoner rockera The Mistaken Sons of Alabama na trećem danu festivala – otkriven je i treći headliner koji će svirati prvog dana festivala u četvrtak 26. travnja, a to je glavom i bradom Rambo Amadeus.

  • 9
    Shares
Rambo Amadeus na Biggest Little Rock Festivalu

Legendarni Rambo Amadeus dolazi po prvi puta u kultni zagrebački klub Hard Place kako bi uveličao peto izdanje Biggest Little Rock Festivala. Rambo Amadeus Svjetski Mega Car pri svakom svom posjetu Zagrebu oduševi publiku i rasproda svaki klub u kojem nastupa. Kako je Hard Place najmanji (ali ipak veliki) zagrebački klub u kojem Rambo nastupa, tako je ovo prilika vidjeti i čuti Ramba i njegov band u intimnoj atmosferi Biggest Little Rock Festivala. Njegovi koncerti su uvijek zabavni, fenomenalno odsvirani, prepuni improvizacija i sjajne zafrkancije i nikada ne znate kako će izgledati i zvučati jer je svaki Rambov nastup jedinstven.

Kao najavu nastupa na Najvećem Malom Rock Festivalu Rambo predstavlja novu pjesmu „Bi li mi kazala” koja najavljuje novi album „Brod Budala”. O pjesmi Rambo kaže: „Tekst ove balade otvara filosofska pitanja postanka čovjeka, njegove egzistencije i reprodukcije. Dakle, pjesma je prije svega ljubavna, bez obzira na apsurde i kotradikcije koje sadrži.”

Prva prilika da vidite i čujete Rambo Amadeusa u klubu Hard Place u sklopu 5th Biggest Little Rock Festivala u četvrtak 26. travnja biti će privilegija najbržih koji na vrijeme nabave svoje ulaznice po cijeni od 80 kn. Prodajna mjesta – Hard Place, Dirty Old Shop, Rockmark i na svim prodajnim mjestima Entria, te on line na entrio.hr. Ako koja preostane na ulazu u Hard Place će koštati 100 kuna.

  • 9
    Shares

Details

Date:
26 travanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
80kn – 100kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Hard Place
Šubićeva 55/1
Zagreb,
  • 9
    Shares