Loading Events
  • This event has passed.

Rambo Amadeus, Two Winnetous & One more u Saxu

21 studeni, 2015Nakon pet rasprodanih koncerata neponovljiv umjetnik i osebujan pjesnik, Rambo Amadeus nastupit će šesti put zaredom u kultnom zagrebačkom klubu Sax! u subotu, 21. studenog.

Rambo Amadeus
Rambo Amadeus

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, poznati je crnogorski kantautor, čovjek nepresušne inspiracije koji je kumovao nazivu ‘turbo folk’, poznat po britkosti i satiričnim tekstovima te uistinu vrhunskom virtuoznošću na gitari.

 

Na sceni se pojavio, sada već davne 1988. godine, a u naslijeđe je već ostavio prepoznatljive skladbe poput „Urbano, samo urbano“, „Plastik fantastik“, „Otišo je svak ko valja“, „Turbofolk“, „Dik tu kava“, „Rano za početak, prekasno za kraj”, “E moj Rambo, ostara se”, “O’ruk, sad ga lomi”, “Privatizovat” i mnoge druge.

 

U Saxu će predstaviti i singl “Vrh dna” s istoimenog novog albuma koji će uskoro biti objavljen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qTA5823g45E[/youtube]

Kao i na prošlih koncertima Ramba će pratiti bend vrhunskih glazbenika okupljenih pod imenom “Two Winnetous & One More”.

 

Ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji se mogu kupiti na blagajni kluba, a na dan koncerta cijena ulaznice iznositi će 90 kuna. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web siteu kluba www.sax-zg.hr.

Details

Date:
21 studeni, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn70 – Kn90
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Sax!
Zagreb, + Google Map