Loading Events
  • This event has passed.

Rammstein ponovno dolaze u Arenu Zagreb

8 studeni, 2011Najprovokativnija njemačka grupa još jednom će zatresti Arenu Zagreb svojim vatrenim showom. Rammstein dolaze 8. studenog.

Rammstein (Foto: Wikipedia)

Nakon fantastičnih koncerata u Australiji i Južnoj Africi, te turneja po sjevernoj Americi u kojoj su proglašeni za najboljeg ‘live’ izvođača Revolver Golden Gods nagrade, činilo se kako ovaj bend zaslužuje jedan odmor.

No, kako je i očekivano, Rammstein se ne odmaraju, već su složili retrospektivu svojih najvećih hitova“Made In Germany 1995 – 2011”.  Mašinerija grupe na jesen uživo prolazi kroz Europu i dovodi srž 16 godina napornog rada.  S potpunom novom produkcijom i izgledom pozornice, Rammstein će ponovno posjetiti  Zagreb  8.  studenog ove godine na već starom mjestu – u Areni.

Uz turneju, band uskoro objavljuje 20 najvećih Rammstein hitova, uključujući i jednu do sad neobjavljenu pjesmu, a sve popraćeno i video katalogom.Radni naziv “Made In Germany 1995 – 2011”, svjedoči o kakvom se koncertu radi te da je to presjek najboljih uradaka grupe.

Rammstein postoji još od 1994. godine, te su jedan od rijetkih bendova koji od svog osnutka sviraju u originalnoj postavi:  Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara), Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi), Christian Lorenz (klavijature).

Njihova je karijera obilježena brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek imaju fantastičnu scenografiju, a tijekom nastupa se presvlače u raznorazne kostime pa su se tako na jednom koncertu obukli u pelene,  dok je druga turneja je bila u znaku korzeta i vojničkih hlača.  Nerijetko su se zbog svojih nastupa našli u nevolji – jednom su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, a oni ćudoredni ih redom prozivaju obožavateljima vraga koji kvare njihovu djecu.

No to nije sve – tu su optužbe za nacizam, fašizam, agresivno ponašanje, povezivanje sa nekim nasilnim događajima, javnog korištenja seksualnih igračaka na sceni, prikazivanje kanibalizma i nudizma u spotovima …. No istina je da je Rammstein samo usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu.

A oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjetiizjavio je u jednom intervjuu  frontmen Benda Till Linderman.

ULAZNICE:

Ulaznice su u prodaji od srijede, 29.6.2011. od 10 sati na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podjeljene su u slijedeće kategorije:

FAN PIT: 380 kn

PARTER: 330 kn

SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn

SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn

LOŽA: 600 kn

Details

Date:
8 studeni, 2011
Cost:
330kn – 600kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Arena
Zagreb, + Google Map