Loading Events
  • This event has passed.

Rašpa, V okovih i Narikače u Hard Placeu

3 svibanj, 2019U petak 3. svibnja u zagrebačkom klubu Hard Place novi album promovira punk rock grupa Rašpa, a kao gosti će im se pridružiti mariborski bend V okovih i zagebačke Narikače.

  • 49
    Shares
Rašpa, V okovih i Narikače u Hard Placeu

“Ne želiš više biti ovca za klanje? Iritiraju te nezainteresirani čija letargija smrdi na strah? Reci DOSTA!!! Dođi u petak 3. svibnja u Hard Place i urlaj iz petnih žila na promociji novog albuma zagrebačkog punk rock četverca bez kormilara “A gdje je revolucija, stoko???” Nakon pobjede na O’Rock fest-u i proslave petoljetke postojanja, Rašpa je snimila produkcijski najbolji materijal do sada. Ovim putem te pozivaju da preispitaš svoje stavove uz žestoki zvuk i još žešću cugu”, glasi službeni poziv.

Uz Rašpu će nastupit i gosti:

V okovih – Mariborska skupina koja djeluje još od davne 1989.godine. Unatoč čestim promjenama članova i pauzama dečki su ostvarili respektabilan broj svirki širom regije. Još se pamti odličan nastup u Zagrebu 2016te u FUKS-u na 40 godina punka, kada su odjeveni u pionire, rame uz rame sa Pankrtima oduzeli dah prisutnima. Dolaze u postavi: Karlo-vokal, Borna-gitara, Iztok-bas i Alen-bubanj.

Narikače – Nakupina Cipi-Harča-Neven-Stiv-Čana nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Opet i ponovo, nekim eksperimentom nastalim u legendarnom podrumu, iznenade svoju vjernu slijedbu. I ovog puta spremaju nešto posebno. Oni su toliko dobri da ne trebaju diskografiju! Premda nisu snimili ni jednu pjesmu u svojoj dugogodišnjoj karijeri, svi znaju i otkidaju na njih.

Ulaz je slobodan.

  • 49
    Shares

Details

Date:
3 svibanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Hard Place
Šubićeva 55/1
Zagreb,
  • 49
    Shares