Loading Events
  • This event has passed.

Ravno do dna tulum u Vip clubu – kodno ime: Valentinovski plesnjak

14 veljača, 2015U subotu 14. veljače Ravno do dna tulum u Vip Clubu na Jelačićevom trgu ulazi u svoje treće izdanje pod kodnim imenom ‘Valentinovski plesnjak’. I ovog puta prvih sto čeka rakijica dobrodošlice, upad je naravno besplatan i ovo je posljednja prilika, ako do sada niste bili, jer iduću subotu pauziramo.

Ravno do dna tulum u Vip Clubu
Ravno do dna tulum u Vip Clubu

Prije dvije subote smo počeli s Ravno do dna tulumima, prošle subote podilazili publici, a sad je na redu VALENTINOVSKI PLESNJAK, a iza tog kodnog imena se krije taktika: zbarite, budite zbareni i plešite do zore.

 

Ovog puta za pultom će biti DJ-i DennaM i ViliBog. I oni garantiraju da ćete čuti muziku kakvu rijetko čujete, a upravu nju želite čuti. Glazbeni menü je opširan i plesan…a možda bude i Nirvana.

 

Ono što je najvažnije je da se upad NE NAPLAĆUJE. Dakako svi ste dobrodošli, a prvih sto će na ulazu dobiti i rakijicu dobrodošlice. Počinjemo u subotu u 23:00 h, a završavamo u nedjelju u 4:00 h. Ulaz je besplatan.

 

VAŽNO: Poželjno je da kliknete “JOIN” na Facebook eventu, kako bi vašI prijatelji bili uvjereni da vodite kvalitetan i zabavan noćni život.

Details

Date:
14 veljača, 2015
Time:
23:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vip Club
Trg bana Jelačića 9
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map