Loading Events
  • This event has passed.

Red Fang u Močvari

22 lipanj, 2019Portlandska četvorka, jedan od najutjecajnijih stoner rock bendova današnjice, Red Fang, krenuti će u drugom djelu lipnja na europsku turneju, a na putu će im se, 22. lipnja, naći i zagrebački klub Močvara.

Red Fang (Foto: James Rexroad)

Zagrijavanje za Europu i prve nastupe u 2019. bend će odraditi na tri eminentna festivala u SAD-u – Heavy Psych Sounds u Los Angelesu i San Franciscu, te Planet Desert Rock Weekendu u Las Vegasu. Na Stari kontinent stižu 20. lipnja i to u Budimpeštu. Slijedi im put od Arsenal Festa u Kragujevcu, dolazak u Zagreb, nakon kojeg produžuju do Milana, Stuttgarta, Aarua, Lyona, Toulousea, velikog Download festivala u Madridu te Lisabona gdje 30. lipnja završavaju europski tour.

Bend u Zagreb donosi glazbu sa sva četiri, izuzetno zapažena studijska albuma, „Red Fang“, „MurderThe Mountains“, „Whales And Leeches“ i posljednjeg „Only Ghosts“ iz 2016. godine. Krajem prošle godine Red Fang su objavili i sjajan cover pjesme „Listen To The Sirens“ newwave benda Tubeway Army kojeg je predvodio Gary Numan.

Ulaznice za premijerno zagrebačko gostovanje u prodaji su po cijeni od 130 kn. Ostane li ih na dan koncerta, cijena će iznositi 160 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dancing Bear CD Shop (Gundulićeva 7), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Details

Date:
22 lipanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
130kn – 160kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb