Loading Events
  • This event has passed.

Reggae.hr slavi treći rođendan u zagrebačkom Mastersu

7 prosinac, 2012U petak 7. prosinca u zagrebačkom Mastersu obilježiti će se treći Reggae.hr rođendan u organizaciji Digitron Soundsystema.

3. rođendan Reggae.hr-a u Mastersu

Prošlo je već tri godine otkako se formirao Reggae.hr, portal koji aktivno radi na promociji hrvatske reggae scene i njenih srodnih stilova, te pomaže mladim umjetnicima u njihovoj afirmaciji putem održavanja audio- vizulanih i multimedijalnih manifestacija. Kao i lani, ovogodišnji Reggae hr rođendan smješten je u zagrebački topli dom reggae glazbe, Masters. Ovog puta u suradnji s prijateljima portala Digitron Soundsystemom dovode francuske goste na obilježavanje njihovog rada.

Za ovu priliku Digitronci će još jednom ugostiti prvoklasnog francuskog selektora i producenta, Webcam Hi-fi! Svi koji su bili na zadnjih nekoliko njegovih gostovanja znaju o čemu se radi – svi se sjećaju prvoklasnih partija s vrhunskom reggae-dub selekcijom iz osobne produkcije. Uz Webcam Hi-fi i Digitron soundsystem koji spremaju puno svježe produkcije, nastupa još jedan francuski dubstep dj Glass-X.

Webcam HI FI: Čovjek koji već dulje vrijeme izdaje na svom labelu (Webcam hi-fi), uvijek u suradnji s raznim vokalima. Surađivao je s ljudima poput: Earl Sixteen (JA), Tony tuff (JA), Carlton Livingston (JA), Ranking joe (JA), Anthony John (JA), Nya Azania (UK), Sista Widey (UK), Kenny Knots (UK), Tena stelin (UK), Madu (UK / Vibronics Crew), Jah Marnya (UK), Humble I (UK), Kiko (Fr / No More Babylon), Naïma (Fr / Dubians).

Glass X: Francuski dj Glass X nalazi se na zajedničkoj turneji, a u njegovim setovima dominira dubstep koji je začinjen dozom d’n’b i electra…  Njegov puls uživo vam garantira eksploziju tijekom njegovog nastupa.

Digitron Soundsystem: Osnovan 2007. godine u Zagrebu, od strane Jahstice Sound ekipe (Robi / Igor) i Vrkija (Radikal Dub Kolektiv). Ideja koja ih je vodila je da napokon netko u Hrvatskoj (a i šire) napravi pravi sound system namijenjen dub/reggae glazbi. Osim ideje dobrog sounda, jedna od ideja Digitrona je i promicanje pozitivnih ideja te informiranja ljudi da postoji i drugačiji pogled na svijet i te drugačiji način života od onog “zadanog” televizijom i babylonskim načinom konzumersko- bezidejnog “umiranja”.  Digitron Sound djelovao je u Mastersu s dub večerima, te su pokretači International Dub Meetinga u Zagrebu i ugostili su Dandelion Sound System, Weeding Dub, Humble I, Webcam HI-FI,  Jah Free, BR Stylers, Coptic Sound, OBF Sound System i Roots Collective.

Cijena ulaza: 25 kuna prije ponoći/ 35 nakon – uz ulaznicu rođendanski darak – Reggae.hr džepni kalendar.

Details

Date:
7 prosinac, 2012
Cost:
25kn – 35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Masters
Zagreb, Hrvatska + Google Map