Loading Events
  • This event has passed.

Rens Argoa i Tanker u Attacku

2 listopad, 2014u Attacku 2. listopada Rens Argoa predstavlja novi album ‘Emerald Way of the Fearless King’. Pritom im se kao srdačna prijateljska podrška pridružuju posebni gosti – Tanker!

Rens Argoa 'Emerald Way of the Fearless King'

Novi album Rens Argoe transmutacija je osnovne vibre benda iz matematično-žestokog nabrajanja riffova u pitkiji rokenrol zvuk, ovaj puta uz povremenu vokalnu pratnju i šareniji raspon instrumenata, koji će se pojaviti na pozornici zajedno sa osnovnim triom benda. Tema čitavog albuma objedinjena je i prati putovanje od blata do zlata, tako da ponesite svoje najfinije blatne kolačiće i najsjajnije bakine zube.

U 22:00 sata  utrobu će vam iscentrifugirati Tanker, bend koji teži prema hladnom, preciznom i žestokom instrumentalnom noise-rock zvuku, jednostavnim melodijama i kompliciranim aranžmanima.

Bend su formirali Stjepan, Krešo, Tomo i Ivo iz Mad Cow i Turist ne ljuti se, a kasnije se Tankeru priključuje drugi gitarist Mihael iz Peach Pita, koji unosi prljavštinu i histeričnost u zvuk benda.

2010. godine tanker snima album koji se dijelom sastoji od prepravljenih kompozicija sa demo materijala, a dijelom od novih kompozicija.

Novi materijal potiskuje preciznost i oštrinu u drugi plan, zadržava noise rock žestinu i prebacuje naglasak na ritmiku, te se približava klasičnoj rock formi. Danas bend nastupa bez basiste s potpuno prilagođenim materijalom za formu s dvije gitare i bubnjem.

Ulaz besplatan

Details

Date:
2 listopad, 2014
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Attack!
Zagreb, Hrvatska + Google Map