Loading Events
  • This event has passed.

Reper Iz Sobe u KSET-u

19 lipanj, 2020Nakon tromjesečne koncertne pauze zagrebački KSET vraća se organizaciji koncerata, a prvi na red dolazi onaj koji je prvi i nastradao u valu otkazivanja – Reper Iz Sobe.

Reper Iz Sobe (Foto: promo)

Reper Iz Sobe će tako u petak, 19. lipnja promovirati svoj album prvijenac “Vanka” objavljen početkom godine.

Cilj djelovanja Repera Iz Sobe je raditi nešto svježe, a opet blisko korijenima; feel good glazbu koja te tjera da se gibaš i tekstove koji teže pozitivi. Život nije roze boje, ali i kad je teško, treba mu se znati narugati.

Reper i njegova ekipa su i tijekom prisilne pauze uzrokovanom koronavirusom bili produktivni te početkom svibnja objavili posljednji singl popraćen videospotom s aktualnog albuma – “Ništa ne moran”.

Unatoč tome što je reper, veliku ulogu u njegovoj glazbi igra prateći bend – Mario Torbica na bas gitari, Emir Čovran na bubnjevima, Nikola Šantek na klavijaturama i Davor Doležal na gitari. Na koncertnoj promociji albuma u KSET-u mogu se očekivati i poneki gosti!

Vrata se otvaraju u 20 h, a upad na koncert iznosi 30 kn. Pretprodaje neće biti.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.

Details

Date:
19 lipnja
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

KSET
Zagreb, Hrvatska