Loading Events
  • This event has passed.

Repetitor, Punčke i Muscle Tribe of Danger and Excellence na Gričevanju

26 svibanj, 2014Prvi put u Zagrebu na tolikoj pozornici s toliko publike koncerte će 26. svibnja na Gričevanju za redom svirati Repetitor i Punčke.

Repetitor na Gričevanju

Srpski garažni rock/post punk bend Repetitor, koji će u Zagrebu završiti dugu europsku turneju, jedan je od najprodornijih mladih bendova s Balkana i najbolje što nudi suvremena beogradska garage rock scena. S dva službena izdanja (Sve što vidim je prvi put i Dobrodošli na okean) osvojili su top liste, a s visoko energetskim koncertnim nastupima i publiku širom Europe.

Punčke na Gričevanju

Originalno iz Vinkovaca i Novske Punčke čine tri djevojke indie pop/punk rock usmjerenja, iskrenih tekstova često nošenih distorziranom bukom i kontroliranim kaosom. Njihov hvaljeni debitanski album Sunčano s povremenom naoblakom proglašen je jednim od najboljih debitantskih albuma naše scene u zadnjih desetak godina, a izdan je i na vinilu. Iako s preko 60 koncerata u nogama, na Gričevanju će svirati pred dosad najbrojnijom publikom.

Muscle Tribe of Danger and Excellence na Gričevanju

Samo dan kasnije 27. svibnja na platou Gradec će nastupiti  Muscle Tribe of Danger and Excellence. Poznat po moćnim live nastupima, bend je izdao album Eagles and Chainsaws i EP …And Bears, koji glazbeno čine mješavinu alternativnog rocka, punka i metala. Ovo će biti posljednja šansa da čujete MTDE prije nego se na neko vrijeme povuku u studio snimiti novo izdanje.

Gričevanje će otvoriti rođendanski koncert grupe Jinx. Ostali zasad poznati izvođači su Let 3, Lovely Quinces, Irena Žilić, Moraines, Tobogan, Jonathan, Diskodelija i Igut. Koncerti na otvorenom i party-ji pod kupolama održavat će se od 20. do 31. svibnja, i to prošireno na dvije lokacije – platoima Gradec i Tuškanac.

Svi koncerti na Gričevanju su besplatni.

Details

Start:
26 svibanj, 2014
End:
27 svibanj, 2014
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Plato Gradec i Tuškanac
Zagreb, Hrvatska + Google Map