Loading Events
  • This event has passed.

Repetitor u splitskom Quasimodu

16 ožujak, 2013Beogradski energični trojac Vlastelica-Cupin-Milutinović svima znan kao Repetitor u subotu 16. ožujka dolazi u splitski klub Quasimodo.

Repetitor u Quasimodu

Trojka Ana-Marija Cupin, Milena Milutinović i Boris Vlastelica prešla je put od sviranja u tinejdžerskom punk rock bendu do jednog od najboljih novih bendova na ovim prostorima.

Svu izazvanu pažnju itekako su opravdali na žestokim live svirkama i na prvom albumu “Sve što vidim je prvi put”, koji je završio na vrhovima glazbenih lista 2008. godine. Novi album “Dobrodošli na okean” izdali su za slovenskog izdavača Moonlee Records krajem 2012. (vinil, cd, digitalno izdanje), i odmah započeli promociju novog materijala s turnejom po Nizozemskoj te po regiji.

Na albumu “Dobrodošli na okean” trojka je na sjajan način upakirala svu onu težinu koju mlade generacije nose u sebi. Jakim distorzijama, zanimljivim ritmovima i alternativnim pristupom približavaju se slušatelju i pokazuju koliko u isto vrijeme rock može biti jednostavan i težak. Ovaj novi zvuk stari Repetitor prikazuje u još oštrijem, sočnijem, zrelijem i iskrenijem izdanju.

U sklopu turneje svratit će i do splitskog Quasimoda u subotu 16. ožujka. Koncert starta u 22 sata i sigurno jedan od najžešćih koncerata ove sezone u Splitu.

Cijena ulaznica: 30 kuna, pretprodaja u klubu.

Details

Date:
16 ožujak, 2013
Cost:
30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Quasimodo
Gundulićeva 26/II
Split, Hrvatska
+ Google Map