Loading Events
  • This event has passed.

Repetitor u Zelenoj dvorani u Zaboku

18 siječanj, 2013Dobro nam došli na zeleni okean! 18.siječnja Zelena dvorana postaje dio finog tkanja rock povijesti! Svojom starom Singericom (šivaća mašina za one koji ne znaju, op.a.) to će za nas učiniti odličan beogradski alternativni rock sastav- Repetitor i zagrebački bend Bombarderi.

Repetitor u Zelenoj dvorani

Većina mlađih je propustila bendove poput Šarlo Akrobate, Fugazi, Jesus Lizard, Sonic Youth… Danas to više ništa nije važno! Repetitor su tu, već neko vrijeme. Svakoga dana postaju sve veći i veći, sve bolji i bolji! Novi album „Dobrodošli na okean“ toliko je savršen da će njihova muzika bez obzira što da se dogodi, ostati upisana velikim slovima u rock enciklopedijama svih pravih ljubitelja. Bilo da im sljedeći korak bude raspad benda ili još genijalniji album, sada je prilika vidjeti nešto što se rađa svakih nekoliko desetljeća- veliki bend ogromne energije, nervoze, bunta, rezignacije.

Uz njih nastupaju i Bombarderi sa zagrebačke Trešnjevke. Stilski, Bombarderi su vrlo čvrsto u rock-vodama, iako ćete im u asortimanu pronaći i nekoliko balada (koje ipak to budu samo minutu-dvije), pa i nekoliko pjesama koje su jednom nogom gotovo punk ili heavy metal. Tematika široko cilja, ali se u prosjeku ipak drži onog na čemu je rock i nastao: politike i anti-establishment tekstova.

Cijena ulaznice: 30 kuna

Details

Date:
18 siječanj, 2013
Cost:
30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Zelena dvorana
Zabok, + Google Map