Loading Events
  • This event has passed.

Retox i Life In Peril u Kset-u

25 ožujak, 2015U srijedu 25. ožujka u Ksetu će nastupiti američki Retox i varaždinski bend Life In Peril.

Retox
Retox

S legendarnih kalifornijskih diskografskih kuća Epitaph Recordsa (Bad Religion, Social Distortion…) i Ipecac Recordingsa (Faith No More, Melvins…) u KSET dolazi noise-punk poslastica Retox. Predvođeni su ikonom underground hardcore scene San Diega Justinom Pearsonom basistom i pjevačem bendova The Locust, Swing Kids, Holy Molar i osnivačem Three One G Recordsa. U KSET dolaze predstaviti svoj treći album ‘Beneath California’ koji je prije samo nekoliko dana izašao u javnost. Njihov agresivni pristup punku podsjeća na početke hardcore scene u južnoj Kaliforniji (Black Flag, Circle Jerks). Masni riffovi, nervozna buka i kaotična energija glavne su odlike Retoxa. U maniri istih idola nalaze se i tekstovi koji surovom stvarnošću i iskrenošću kritiziraju jednako društvo koliko i pojedinca.

 

Support će im praviti domaće uzdanice, varaždinski Life in Peril koji iza sebe imaju hvaljeni album “Wings in Perdition” izdan za Geenger Records i niz uspješnih koncerata po Hrvatskoj i susjednim zemljama.

 

Ulaz se otvara u 20h. Karte možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3)  po cijeni od 45 kn ili na dan koncerta na ulazu kluba po cijeni od 60 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
25 ožujak, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn45 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map