Loading Events
  • This event has passed.

Retro Stefson u KSET-u

11 rujan, 2013Nakon izvanrednih nastupa na IN music festivalu 2011. i 2012. godine u Zagreb po drugi put 11. rujna u klubu KSET gostuje rijetki islandski dragulj, bend Retro Stefson u organizaciji Žednog uha.

Retro Stefson

Oktet mladih glazbenika stvara moderan zvuk alternativne pop glazbe obogaćen egzotičnom kulturološkom šarenolikošću u izričaju s obzirom na afričko porijeklo braće Unnsteinna i Logija Stefánssona kao i islandsko i druga porijekla ostalih članova. Zvuk Retra Stefsona predstavlja slobodni pristup Pop glazbi u kojem hrabro i uspješno spajaju –  bristolski trip hop 90s, 80s balearic PoP, 90s house, pa i jazz glazbu, a također i moderne žanrove poput Dub stepa i garagea – u inteligentnu, toplu plesnu cjelinu.

Kvalitetu Retro Stefsona sigurno dodatno naglašava činjenica da su sa zadnjeg albuma čak tri singla našla na prvom mjestu oficijalne top liste, dok se jedan singl popeo do drugog mjesta. Radi se o trenutno najpopularnijem mladom bendu sa Islanda koji će zasvirati pred zagrebačkom publikom 11.rujna u KSET-u.

Početak koncerta je najavljen za 21:30 sati, a ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 45 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Tratinjska 22 i Rockmarku, Berislavićeva 13.  Na ulazu će koštati 60 kuna.

Details

Date:
11 rujan, 2013
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

KSET
Zagreb, Hrvatska + Google Map