Loading Events
  • This event has passed.

Reverend James Leg u Hard Placeu

24 svibanj, 2018U četvrtak 24 svibnja u Hard Place stiže Reverend James Leg koji je već godinama jedan od najintrigantnijih predvodnika garažnog punk blues rock’n’rolla.

  • 3
    Shares
Reverend James Leg u Hard Placeu

Ovaj divlji klavijaturist i pjevač (za kojega kažu da „izgleda kao Lemmy, a pjeva kao Tom Waits”) karijeru je započeo u legendarnom bandu The Immortal Lee County Killers, a nakon njihovog razlaza formirao je Black Diamond Heavies, da bi nakon toga krenuo u solo karijeru. (I mnogobrojne suradnje – Left Lane Cruiser, Cut In The Hill Gang…) Njegov duboki, hrapavi vokal i topli i ujedno zastrašujući zvuci električnog klavira zaštitni su znaci ovog južnjačkog majstora punk bluesa. Na turnejama ga prati samo bubnjar i njih dvojica su uveli novitet u dvočlanim bandovima – električni klavir / vokal + bubnjevi, (dakle nema gitare), ali količina zvuka koju proizvode je dostatna za tri banda! Uz autorske pjesme tu su i uspješnice njegovih prijašnjih bandova, ali i izvedbe Roberta Johnsona, Rolling Stonesa, Nine Simone ili Stoogesa.

Ne propustite ovu koncertnu poslasticu u Hard Place-u 24. svibnja jer vas očekuje sjajna svirka i ogromna količina energije. Ulaznice u pretprodaji 35 kn, na dan koncerta 50 kn. Pretprodajna mjesta – Hard Place, Dirty Old Shop, Rockmark, entrio hr.

  • 3
    Shares

Details

Date:
24 svibanj, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
35kn – 50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Hard Place
Šubićeva 55/1
Zagreb,
  • 3
    Shares