Loading Events
  • This event has passed.

Ricardo Luque u sklopu Backyard Cocktails II u Vintage Industrialu

14 rujan, 2018U petak 14. rujna ne propustite poslušati i pogledati hrvatskog kuma afro-kubanske glazbe – Ricarda Luquea koji će vam koncertno pružiti presjek opusa glazbe koju njeguje u Ljetnom vrtu Vintage Industriala.

  • 3
    Shares
Ricardo Luque u sklopu Backyard Cocktails II u Vintage Industrialu

Ricardo Luque je rođen u Venezueli, a u Hrvatskoj živi i radi od 1990. godine. Od svoje šeste godine pjevao je sa svojim ocem, kasnije i u različitim glazbenim skupinama, paralelno studirajući glazbu.

Završetak konzervatorija omogućio mu je da svoj profesionalni život posveti kako klasičnoj, orkestralnoj, tako i komornoj glazbi (Ricardo je solist Zagrebačke filharmonije i član Zagrebačkog puhačkog ansambla), ne zaboravivši pritom izvornu glazbu svoje domovine.

Nakon nekoliko godina posvećenih afro-kubanskoj glazbi, šest albuma i brojnih diskografskih nagrada sa grupom Cubismo, Ricardo Luque se odlučio za vlastiti glazbeni projekt pa je tako snimio album ‘Plena confianza’ koji je 2004. godine izlašao pod novom etiketom R&P tvrtke Rocco i partner d.o.o.. U godini 2008. predstavlja drugi studijski uradak – “Emociòn” i izlazi kao zajedničko izdanje glazbenih etiketa Rocco i partner i Menart.

  • 3
    Shares

Details

Date:
14 rujan, 2018
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 3
    Shares