Loading Events
  • This event has passed.

Rita Ora u Zadru

30 kolovoz, 2019Popularna pjevačica Rita Ora, u sklopu turneje povodom promocije novog albuma ‘Phoenix’, održat će koncert u sportskom centru Višnjik u Zadru 30. kolovoza.

Rita Ora (Foto: promo)

Rita Ora vlasnica je svjetski poznatih hitova “Let You Love Me”, “Anywhere”, “Your Song”, te brojnih drugih, a u svoju turneju povodom promocije albuma Phoenix uz najveće svjetske metropole poput Londona, Pariza, Milana i dr. gdje je redom punila dvorane, uvrstila je i Zadar.

Ulaznice se trenutno prodaju po povoljnijim early bird cijenama čiji je broj ograničen. Cijene kreću od 220 kuna za regularnu ulaznicu te 270 kuna za FAN PIT, dok je cijena VIP ulaznica fiksna i iznosi 450 kuna. Moguće ih je nabaviti putem www.ticketshop.hr i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Ulaznice je moguće kupiti i na blagajni sportskog centra Višnjik, od ponedjeljka do petka od 14 do 20 h. U Zadru se, osim u SC Višnjik, ulaznice mogu kupiti na prodajnim mjestima Ticketshopa – TISAKmedia Supernova, TISAK Kalelarga I, Elizabete Kotromanić 2 i COMBO Music shop, Vladka Mačeka 3.

Details

Date:
30 kolovoz, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
220kn – 450kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

ŠC Višnjik
Zadar, Croatia (Local Name: Hrvatska)