Loading Events
  • This event has passed.

Rock opera u KD Vatroslav Lisinski //ODGOĐENO

2 travanj, 2020Najpoznatije i najslušanije rock pjesme u izvedbi simfonijskog orkestra i zbora dolaze  2. travnja u veliku dvoranu Lisinskog.

Rock opera u KD Vatroslav Lisinski

Highway To Heaven, We will Rock You, Whole Lotta Love, Bohemian Rhapsody, Smoke on The Water, Stairway To Heawen, Child in Time i još mnoge druge .– legendarne pjesme koje su oblikovale naše živote, utjecale na stotine glazbenika, kreirale nove glazbene pravce i postale dio svjetske kulturne i glazbene baštine, u Zagrebu će izvoditi proslavljeni simfonijski orkestar iz Novog Sada pod palicom Fedora Vrtačnika. Rock spektakl koji će na sceni sa više od 50 izvođača protutnjati kroz rock antologiju, do sada je vidjelo više od 150.000 ljudi, a nakon rasprodanih koncerata po Europi dolaze i u Zagreb 2. travnja.

Od solista i benda preko zbora do simfonijskog orkestra, ovaj spektakl koji kombinira rock, operu i jazz ( s naglaskom na rock) izvesti će pjesme najpozntijih bendova i glazbenika poput Led Zeppelina Deep Purplea, Queena, Pink Floyda, The Rolling Stonesa, The Doorsa, AC/Dca i Princea.

Ovo je jedinstvena prilika da publika čuje legendarne pjesme u novom ruhu, uz moćan orkestar i zbor, što će tim pjesmama udahnuti novi život i oživjeti sjećanja na odrastanje uz ove svevremenske bendove.

Cijene ulaznica:

Parter sredina: 280 Kn
Parter lijevo/desno: 280 Kn
Tribina sredina 1: 250 Kn
Tribina lijevo/desno 1: 220 Kn
Tribina sredina 2: 220 Kn
Ttribina lijevo/desno 2: 180 Kn

Ulaznice su u prodaji od 6. veljače na www.ulaznice.hr i www.eventim.hr te na svim ovlaštenim prodajnim mjestima i na blagajni KD Vatroslav Lisinski.

Details

Date:
2 travnja
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
180kn – 280kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

KD Vatroslav Lisinski
Zagreb,