Loading Events
  • This event has passed.

Rock Out u Močvari – benefit koncert uz Cojones, Peglica i Komandos, Hipno i Adelfi

27 ožujak, 2018U utorak 27. ožujka Močvarni laboratorij & Klasična gimnazija organiziraju ‘Rock Out u Močvari’ u svrhu pomoći onim učenicima čiji roditelji im ne mogu platiti za maturalac.

  • 3
    Shares
Rock Out u Močvari

Maturalac u Grčku definitivno je vrhunac klasičarskog obrazovanja, ali nije to to ako ne ide cijela ekipa. Ovo je tvoja prilika da pomogneš učenicima i učenicama koji nisu u mogućnosti zajedno s ostalim maturantima uživati u suncu na obali Krete.

Sigurno se pitaš što ti dobivaš s tim… Pa, osim što si učinio dobro djelo taman prije školskih praznika, vjerujemo da ti jedan izlazak neće naškoditi. Žrtvuj se i zajedno s nama započni kraj mukotrpne školske godine.

“Rock Out” je nova verzija humanitarnog koncerta Klasične gimnazije, koji se od tradicionalnog “Rock In” koncerta razlikuje jedino po lokaciji.

I ove godine okupljeni su mladi (i malo stariji) bendovi, koji će se pobrinuti da večer prođe u klasičarskom stilu.

ALDELFI (Zagreb) – Srednjoškolski bend; Jakov Peruško Rihtar (vokal), Vlado Peruško Rihtar (ritam gitara), Lovro Ohlhofer (solo gitara), Sandro Sušanj (bas), Dorian Scholz (bubnjevi).

HIPNO (Zagreb) – Srednjoškolski bend; Jakša Perković (gitara, vokal), Jakov Gojmerac (bas, vokal), Danilo Dobrić (bubnjevi).

A uz njih su i dokazana imena:

COJONES (Zagreb)

PEGLICA I KOMANDOS (Zagreb)

Upad je 20 kuna, a sredstva prikupljena od prodaje ulaznica namijenjena su isključivo za učenički fond za potrebe organizacije maturalca u Klasičnoj gimnaziji.

Satnica:

20:00 vrata
21:00-21:30 Adelfi
21:40-22:10 Hipno
22:20-23:05 Peglica i Komandos
23:15-24:00 Cojones

  • 3
    Shares

Details

Date:
27 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Močvara
Trnjanski nasip bb
Zagreb,
  • 3
    Shares