Loading Events
  • This event has passed.

Rock te jebo u Močvari

25 listopad, 2013Na Rock te jebo večeri u Močvari u petak 25. listopada nastupaju Deafness By Noise, Dikobraz, No More Idols i Bleeding On Wednesday.

Rock te jebo u Močvari

Ljubitelji žestokog stejđ dajv slema kucnuo je čas da se pridružite na pravoj rokenrol hardkor fešti u sklopu Rock te jebo večeri pod vodstvom Mirka i Marka uz natjecanje u Stejđ dajvu. Najbolji dajver dobiva 2 kartona medvedgradske pive, CD i t-shirt od bendova. Naravno bit će i utješnih nagrada koje će dodijeliti cure iz Bleeding on Wednesday.

Nastupaju:

Deafness By Noise (Samobor) – Okorjeli hardkor samoborci s više od dvije dekade na sceni nakon dugog vremena ponovo u akciji. U sklopu svoje europske “Still deaf after all these beers” turneje promoviraju svoj jubilarni dupli “Noize deaf forever / Roots baby roots” album što je i više nego dovoljan razlog da dođete, dobro se izstejđdajvate, raslemate i odete gluhi doma.

Dikobraz (Samobor) – Kultni samoborski rokenrol bend koji je niti prije mjesec dana preuzela izdavačka kuća Dallas. Uz stare hitove predstaviti će svoj dugo očekivani album “Živ sam”. Kako stvari stoje bit će to puna kuća samoboraca.

No More Idols (Zagreb) – Zagrebački punkeri nisu mrtvi samo se dobro zajebavaju. Pripremaju novi album, odlaze na europsku turneju i svi pankeri/ce će doći na svoje jer dečki dižu na noge gongane i mrtve.

Bleeding On Wednesday (Zagreb) – Pitali su nas jel istina da u Hrvatskoj postoji ženski hard core ili metal band? Ne bi vjerovali ali postoje i naravno žešće su od bilo kojeg muškog “mačo hako vonabi” benda. Nije da će samo muški dio publike ovdje pasti, bit će tu i puna kuća iskrenih ženskih metal hardkore fanova.

Upad 20 kuna.

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map