Loading Events
  • This event has passed.

Rođendanski tulum Močvare uz Let 3

21 travanj, 2012Ove subote, 21. travnja, Let 3 dolaze kao šlag na torti 13. rođendana Močvare.

Let 3

‘Istoga trena kad je donesena odluka o višednevnoj i programom bogatoj proslavi rođendana, znali smo da ovi kultni Riječani moraju biti dio iste. Tijekom godina svirali su nam bezbroj puta u samom klubu, dvorištu, susjednom Jedinstvu, otvarali nas i zatvarali te bili dijelom naših najtužnijih i najljepših trenutaka. Gledali smo ih kako ispaljuju čepove iz svojih guzica, uživali u pogledu na njihova (gigantska naravno) spolovila, dovodili su nam mađioničare, gimnastičare, zborove… i svaki put iznova potvrđivali da su najjebeniji live bend na ovim prostorima. I zato je normalno da naša fešta ne bi bila potpuna bez njih. I, iskreno, nemamo pojma što su nam pripremili ovog puta.’

Tako poručuju iz Močvare, a na vama je samo da odlučite hoćete li izdvojiti 80 kuna (100 na dan koncerta) za još jedno zagrebačko ukazanje Leta 3. Dakle, Močvara, Let 3, subota, 21. travnja.

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim lokacijama: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Rockmark, Berislavićeva 13.

Details

Date:
21 travanj, 2012
Cost:
80kn – 100kn
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Močvara
Trnjanski nasip bb
Zagreb,
+ Google Map