Loading Events
  • This event has passed.

Rokambol, Rolin Humes i Olovni ples u Začaranoj Močvari

27 ožujak, 2014U četvrtak 27. ožujka u sklopu programa Začarana Močvara u zagrebačkom klubu Močvara nastupit će Rokambol, Rolin Humes i Olovni ples.

Olovni ples

ROKAMBOL (Zagreb) – Rokambol je zagrebački kantautor koji se nedavno javnosti predstavio sa svojim prvim solo albumom “Zajedno” koji je naišao na unisone hvalospjeve kritike i publike. Do sad je iznjedrio pregršt singlova i spotova koje možete vidjeti na youtube-u i TV-u, a od ovog mjeseca imate priliku čuti i nešto novo na Bandcampu, sasvim frišku album, kompilaciju namjenske glazbe “mushotoku seanse-muzika za kazalište, film i osobne potrebe”. U Močvari će nam se predstaviti ogoljen, naoružan samo s gitarom uz koju će izvesti stvari s aktualnog, ali i pripremnog albuma koji se u “Kramasonik” studiju počinje raditi ovog proljeća.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nE7l_YwMPYU[/youtube]

ROLIN HUMES (Kvarner) – Rolin Humes je pop/rock/blues kvartet, nastao je sasvim slučajno 2011. godine tijekom blues sessiona u jednom riječkom klubu. Članove benda čine Robert James Hudulin (vokal, klavir), Nikola Smiljanić (gitara), Emil Bišćan (bas gitara) i Matej Smiljanić (bubnjevi). Iza sebe imaju popriličan niz nastupa i nagrada na glazbenim natjecanjima i festivalima. Bend u 2013. samostalno izdaje svoj prvi album “Rolin Humes welcomes you to the Penultimate Supper 6/8” koji je oduševio. Pjesme s istog albuma doživjele su zapažen uspjeh na stranim radio postajama i raznim top ljestvicama, najviše u Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Sjedinjenim Državama, Australiji, i Hrvatskoj. Između brojnih svirki pripremaju se za snimanje novog izdanja.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vY8bB9HWJWk[/youtube]

OLOVNI PLES (Dugo Selo) – Olovni Ples je sastav koji nam stiže iz Dugog Sela. Kreativna autorska četvorka – Stipe Periša, Tomislav Zorić, Bojan Rađenović i Vjeran Pavlović – žanrovski plešu od punka i bluesa, sve do rocka i ogoljenog folka. Uz svoj autorski rad istinski su ljubitelji stiha i uglazbili su najveće pjesnike s ovih prostora na svojih nevjerojatnih deset albuma. Njihovi nastupi uživo su nešto o čemu se priča danima iza. Pripadnici su male ali značajne skupine muzičara s ovih prostora zvanih “Novi odmetnici”. Nedavno su izdali svoj album “Nulti dan” kojeg će nam predstaviti na ovoj Začaranoj Močvari.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UmwJVscXLww[/youtube]

Cijena ulaznice: 20 kuna

Details

Date:
27 ožujak, 2014
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map