Loading Events
  • This event has passed.

RØLØ i dRBonito predstavljaju albume u KSET-u

4 listopad, 2018U četvrtak, 4. listopada u KSET-u će nastupiti RØLØ i dRBonito. Oba benda prije ljeta izdala su nove albume koje predstavljaju na početku jeseni.

  • 4
    Shares
RØLØ i dRBonito u KSET-u

RØLØ je tročlani vokalno instrumentalni sastav različitih glazbenih pozadina (Leut Magnetik, Lažni Brkovi, Kunjad Arhimed) sa splitskom adresom, a instrumentarij benda čine bubnjevi, bas gitara, gitara i ostala elektronička pomagala. Prije godinu i pol dana počastili su KSET promocijom prvijenca, a ovom prilikom prezentirat će svoj drugi uradak naziva „HØØP” koji je snimljen u poznatom splitskom studiju Propeler. Nakon debitantskog nastupa 2015. godine na manifestaciji „Radio na cesti” radja KLFM, RØLØ redovito nastupa diljem Hrvatske na brojnim festivalima i manifestacijama.

dRBonito su poznati kao finalisti KSET-ovog natjecanja za neafirmirane bendove Čuješ?! gdje su oduševljavali skladbama s prvog EP-a. Prvijenac “Topare 5/24” snimljen je live s namjerom da se dobije još veći osjećaj živosti i dinamike te tako pokušavaju predstaviti esenciju energije koja se stvara prilikom sviranja. Već se dugo vremena aktivno bave glazbom u više sfera te predstavljaju svoj rad u kombinaciji gitara, bas i bubanj – miminalizam iz kojeg naizmjenično proizlaze snažne individualne dionice sve dok se ne stope u kompaktnu soničnu eksploziju.

Ulaznice se mogu u KSET-u i Dirty Old Empireu po cijeni od 30 kn, a na dan koncerta će biti potrebno izdvojiti 40 kn.

  • 4
    Shares

Details

Date:
4 listopad, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

KSET
Zagreb, Hrvatska
  • 4
    Shares