Loading Events
  • This event has passed.

Rundek Cargo Trio dva dana uzastopno u Vip Clubu

11 travanj, 2012Nakon više od godinu dana, Darko Rundek, Isabel i Dušan Vranić vraćaju se u Zagreb, a za novi susret sa zagrebačkom publikom odabrali su Vip club, 11. i 12. travnja za samo 100 posjetitelja po večeri.

Rundek Cargo Trio (RDD)

Ekskluzivni koncerti u Vip clubu, koji su zamišljeni kao bliska druženja s publikom, trajat će preko dva i pol sata,  sa jednom ili dvije stanke u kojima će se moći susresti glazbenike. Svaki će posjetitelj imati svoje sjedeće mjesto uz stol. Glazbeno putovanje kreće polijetanjem „Plavog aviona“, a ruta će zavisiti o inspiraciji posade i raspoloženju putnika. Moguće destinacije pokrit će širok teritorij od Haustora, preko solo albuma i Cargo Orkestra sve do dalekih egzotičnih zemalja.

Nakon brojnih inkarnacija i projekata, Darko Rundek i dalje uspješno nastupa u formi trija pa će publika opet moći uživati u jedinstvenom zvuku i vatrenim solima Isabel na violini te nevjerojatnoj Ducinoj (Dušan Vranić) sposobnosti da, često istovremeno, vlada klavirom, harmonikom, udaraljkama i elektronikom dok mu se glas izvija i zvoni. Njihova glazbena istraživanja sjedinila su se na albumu „Plavi avion“ u izdanju Menarta, gdje su inspirirani različitošću i potragom za novim formama stvorili glazbeno remek djelo od 12 pjesama. Njihovo putovanje se nastavlja.

Details

Start:
11 travanj, 2012
End:
12 travanj, 2012
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vip Club
Zagreb, + Google Map