Loading Events
  • This event has passed.

Rundek Cargo Trio na Lokrumu

3 kolovoz, 2016U sklopu ljetnog glazbenog programa na Lokrumu, u srijedu 3. kolovoza nastupit će Rundek Cargo Trio. Dubrovčani Rundeka jako dobro poznaju, a prethodnim koncertima Trija na Orsuli uvijek su pomicali ljestvicu glazbenog doživljaja.

Rundek Cargo Trio na Lokrumu
Rundek Cargo Trio na Lokrumu

Jedan od bisera hrvatske ljepote, otok Lokrum, ovog ljeta pruža nesvakidašnji glazbeni program. Tijekom kolovoza, na ljetnoj pozornici u botaničkom lokrumskom vrtu, osim Rundek Cargo Trija, nastupit će Vanna, Tamara Obrovac Transhistria Quartet te Vlatko Stefanovski s Miroslavom Tadićem.

 

U lipnju prošle godine započinje čarobno putovanje, prema mnogima, jednog od najboljih albuma hrvatskog rocka u proteklih deset godina. „Mostovi“ Rundek Cargo Trija u godinu dana obišli su cijelu regiju, posjetili su Austriju i Kanadu te dobili glazbenu nagradu Porin za najbolji album u kategoriji alternativne glazbe.

 

Za koncert na Lokrumu pušteno samo 300 ulaznica po cijeni od 160 kn i mogu se kupiti na prodajnim mjestima rezervata Lokrum; u uredu JU Rezervata Lokrum te na Peskariji ispred brodova Rezervata.

Details

Date:
3 kolovoz, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Lokrum
Dubrovnik, Hrvatska + Google Map