Loading Events
  • This event has passed.

Rundek Cargo Trio u Vinylu

30 svibanj, 2015U subotu 30. svibnja s početkom u 12:00 Rundek Cargo Trio predstavit će novi dugoočekivani album ‘Mostovi’ u zagrebačkom klubu Vinyl. Trio će zasvirati, potpisivati albume i otkriti datum velikog zagrebačkog koncerta.

Rundek Cargo Trio 'Mostovi'
Rundek Cargo Trio ‘Mostovi’

Legendarna trojka, Rundek Cargo Trio, nakon gotovo pet godina objavljuje novi album Darko Rundek, Isabel i Dušan Vranić pozivaju štovatelje subotu, 30. svibnja u 12 sati u Vinyl (Bogovićeva 3, Zagreb), gdje će se družiti s prisutnima, potpisivati CD, ali i zasvirati nekoliko pjesama s novog albuma „Mostovi“.

 

„Porođajne muke ovog albuma napokon su gotove. Veselimo se druženju s publikom u Zagrebu, prvo u Vinylu gdje ćemo se svi malo stisnuti ako vas dođe puno, a onda i u Tvornici kulture čiji ćemo datum svirke otkriti na promociji albuma. Uzbuđeni smo jer je svako izdanje nova pustolovina i nakon dugo vremena, bit će nam drago upoznati vas s našim novim materijalom kojeg smo nazvali „Mostovi“. Zašto baš tako, objasnit ćemo vam u Vinylu. Dođite nam.“ – pozvao je Rundek.

 

Album „Mostovi“ moći će se kupiti u Vinylu po promotivnoj cijeni. U odnosu na „Plavi avion“, riječ je o drugačijem izdanju, isprepletenom čudesnom energijom koju Trio posjeduje. Prvih 100 kupaca albuma, uz album će dobiti i ulaz na koncert u Tvornicu kulture koji će se održati u lipnju, ali čiji će datum Rundek otkriti tek u Vinylu.

 

Rundek Cargo Trio je do sada u okviru promocije novog albuma, najavio šibenski koncert na tvrđavi Sv.Mihovila koji će se održati 19.6. te koncerte u beogradskoj Barutani 12. i 13. lipnja. Još se iščekuju druge najave za ljetne nastupe i ta najava velikog zagrebačkog koncerta…

Details

Date:
30 svibanj, 2015
Time:
12:00 - 15:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Vinyl
Bogovićeva 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map