Loading Events
  • This event has passed.

Rykarda Parasol dolazi u zagrebački Klub.

30 rujan, 2015Američka pjevačica iz San Francisca Rykarda Parasol vraća se u Hrvatsku kako bi promovirala svoj novi, četvrti, album ‘The Color of Destruction’. Koncert će održati 30. rujna u zagrebačkom Klub.-u.

Rykarda Parasol
Rykarda Parasol

Album uključuje i gostovanje Dante White.Alianoa ( Starlite Desperation, Dante vs Zombies) i pratećeg vokala Barta Davenporta. Često opisivana kao glazbeni spoj Nick Cavea i PJ Harvey, uspoređivana s Nico and The Velvet Underground i Johnny Cashom, Rykarda Parasol stvara glazbu, isprepletene niti i priče pune sirovih, mračnih i iskrenih tekstova, punu dubljeg značenja i melankolične atmosfere. Svoj treći studijski album “Against The Sun” Rykarda Parasol je izdala 2013. za EMI Music Poland, a u sklopu promotivne europske turneje nastupila je u Klubu Močvara u organizaciji Lynx Lynx Music.

 

Već cijelo desetljeće Rykarda Parasol kreira svoj vlastiti glazbeni izričaj i vlastite pjesme koje istovremeno i producira, koje zrače i vibriraju visoko stiliziranom audio-vizualnom estetikom dok vlastiti mračan zvuk sama opisuje kao rock noir, koji kao i film noir jest stilizirano dramatičan, oštar u svom cinizmu i psihologiji te ispunjen nepredvidivim preokretima.

 

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 45 kn dok će na dan koncerta cijena biti 60 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 1, Dirty Old Shop, Tratinska 18 i www.entrio.hr.

Details

Date:
30 rujan, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn45 – Kn60
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Klub.
Zagreb, Hrvatska + Google Map