Loading Events
  • This event has passed.

S.A.R.S. se 9. prosinca vraćaju u Zagreb

9 prosinac, 2011Jedna od najatraktivnijih beogradskih grupa ponovno nastupa u klubu Boogaloo.

S.A.R.S.

Jedan od trenutačno najpopularnijih i najoriginalnijih bendova s ex-YU prostora, beogradski S.A.R.S., nastupit će u petak, 9. prosinca 2011. u zagrebačkom Boogaloou. Bend je svoj posljednji koncert u Zagrebu održao početkom ove godine pred prepunim Boogaloom, a obožavatelje nije spriječila niti dvodnevna odgoda koncerta. Ovaj put, uz uvijek svjež i zanimljiv nastup, koncert S.A.R.S.-a će premijerno biti obogaćen i video-projekcijama.

Grupu Sveže amputirana ruka Satriania su u Beogradu, 2006. godine osnovali Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković- Lukac. Naredne godine snimaju pjesmu „Buđav lebac“ koja gotovo trenutačno postaje internetski megahit s preko dva milijuna klikova na YouTubeu, a i danas je jedan od traženijih hitova na radio postajama i u klubovima. Svoj prvi album jednostavnog naziva „S.A.R.S.“ snimaju 2008. godine, a osim „Buđavog lebca“ kao hitovi su se pokazale i pjesme „Ratujemo ti i ja“, „Ja se budim“, „Ana“, „Rakija“, te „Debeli lad“.

Svoj drugi album „Perspektiva“ izdaju 2011. godine i nude ga u suradnji s MTV- em na besplatan download fanovima koji su ga s oduševljenjem dočekali i skinuli preko 50 tisuća puta. Zagrebačkoj ga publici premijerno predstavljaju na koncertu u Boogaloou početkom ove godine. Veliki hitovi s ovog albuma su pjesme „To rade“ i „Mir i ljubav“, za koje su i snimljeni spotovi. Dečki (i cura) iz S.A.R.S.- a trenutačno snimaju spot za naslovnu pjesmu „Perspektiva“ koja još službeno nije objavljena, ali je ipak pronašla put do fanova koji je redovito pjevaju od početka do kraja na koncertima.

Ulaz u klub je otvoren od 21 sat. Cijena karte je 60 kuna u pretprodaji, te 70 kuna na blagajni kluba na dan koncerta. Pretprodajna mjesta: klub Boogaloo, CD Shop Dancing Bear (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Transport Footwear dućani (Importanne Centar, City Center i Gajeva 10), te sva prodajna mjesta Eventima.

Saznajte više: Fenomenalan nastup S.A.R.S.-a na ‘malom Terraneu’

Details

Date:
9 prosinac, 2011
Cost:
60kn – 70kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Boogaloo
Vukovarska 68
Zagreb,
+ Google Map