Loading Events
  • This event has passed.

S3ngs – novi album, spot i koncert u Tvornici

12 travanj, 2013Zagrebački bend S3ngs nakon albuma „Moderno trijezan“, predstavlja novi singl ‘Dođi’ , a 12. travnja u Malom pogonu Tvornice kulture nastupa u društvu Spremišta i kantautora Mihe.

S3ngs

Na novom albumu, S3ngsi najavljuju glazbeni zaokret prema mainstream rocku, dok je pjesma “Dođi” je svojevrsni party song koji poziva na obnavljanje nekih starih dobrih vremena i druženja s prijateljima. Ona je sretna pjesma pop karaktera sa zadaćom da unese svježinu i optimizam. Spojena sa video spotom čini jednu grotesknu cjelinu sa neobičnim junakom u zagonetnoj radnji.

Spot uzima kao polazišnu točku osnovne motive pjesme Dođi i interpretira ih na neobičan  način,  iznimno realnim prikazom fizičkog zlostavljanja rijetko viđenim u domaćim video spotovima. Glazbeni video je rad trojice mladih umjetnika: Luke Hrgovića (režija i kamera), Antona Svetića (scenarij i gluma) i Duje Medića (gluma). Spomenuti trojac je otprije poznat publici po filmovima Etida, Magnum 365 te posljednjem Hrgovićevom filmu Zetstapo.

“Dođi” predstavlja najavu za drugi studijski album S3ngsa pod nazivom „Costa S3ngsia“, koji bi trebao izaći u rujnu.

12. travnja S3ngs će u malom pogonu Tvornice napraviti veliki tulum proslave prvog singla uz podršku zagrebačkog Spremišta i kantakutora Mihe. Ulaz je 20 kuna.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iXcj0udmALQ[/youtube]

Details

Date:
12 travanj, 2013
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb,
+ Google Map