Loading Events
  • This event has passed.

Sade u studenom nastupa u Zagrebu

22 studeni, 2011Zahvaljujući senzacionalnim recenzijama medija te fantastičnim reakcijama publike na nedavno završenu turneju grupa Sade je najavila nove live nastupe u sklopu svoje svjetske turneje već ove jeseni. Tako će uz nastupe koje će održati u Njemačkoj, Švicarskoj, Danskoj, Finskoj, Rusiji, Poljskoj i Mađarskoj nastupiti i u Areni Zagreb 22.studenog.

Sade 'The Ultimate Collection'

Nakon što je provela  značajno vrijeme daleko od pozornice Sade se vratila ovo proljeće i  do sada je imala nastupe u 21 gradu pred više od  150.000 obožavatelja. Koncerti nerijetko su opisani kao dva sata čarolije u kojima vodi svoje obožavatelje na putovanje bezvremenskih hitova, od svima poznatog hita “Smooth Operator” pa do blues  balada  “Izebela”,  uključujući i pjesme sa svojeg najboljeg albuma  “Soldier of Love“.  Poznata  po svojem jedinstvenom bezvremenskom zvuku, Sade je doživjela fenomenalan uspjeh na međunarodnoj sceni u posljednjih dvadeset sedam godina karijere. Osim što očarava svojim vokalnim mogućnostima njezini nastupi uključuju i  prekrasne vizuale Sophie Muller.

Grupa Sade je krenula sa live nastupima u Americi 16. lipnja u Baltimoru, a na turneji će posjetiti  54 grada. To će biti prva prilika da je fanovi poslušaju uživo s obzirom da je zadnji puta bila na “Lovers Live” 2001. godine.

Od objavljivanja svojeg prvog  debi albuma “Diamond Life” 1984.g  do sada grupa je objavila pet studijskih albuma,  a svi su zauzeli mjesto u  Top 10 po Billboardovoj ljestvici. Od 1984.g. pa sve do danas prodali su se u više od 55 milijuna primjeraka.

Posljednji studijski album “Soldier of Love” diljem svijeta ostvario je zavidan globalni uspjeh te je debitirao je kao broj 1. u Americi puna tri tjedna. Trenutno se  prodao u više od dva i pol milijuna primjeraka , te je dobio Diamond certifikat .

Prošli mjesec objavljen je  album  “The Ultimate Collection” koji se sastoji od najpoznatijih hitova, te tri nikada objavljene pjesme.  Na albumu se nalazi 29 klasičnih skladbi   uključujući “The Moon and The Sky” remix s Jay-Z-ijem, a  samo mjesec dana nakon objavljen album je certificiran kao dvostruko platinast.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri Sade Adu i njezin bend  osvojili su do sada četiri Grammyja.  Prvi  su osvojili davne 1986.g. i to za najboljeg novog izvođača, 1994.g.  za najbolju R & B izvedbu za pjesmu “No Ordinary Love” , 2002.g.  za najbolji pop vocal album, a 2011.g. za najbolju R & B izvedbu za pjesmu “Soldier of Love”.

Ulaznice su u prodaji od srijede 29. lipnja u 10 sati na svim prodajnim mjestima Eventima.

Cijene ulaznica su podijeljene u sljedeće kategorije:

VIP PARTER:    540 kn

PARTER SREDINA:  450 kn

PARTER:   340 kn

DONJE TRIBINE:  400 Kn

GORNJE TRIBINE: 300 KN

LOŽA:   720 kn

Koncert je sjedećeg tipa te je je u prodaju pušteno samo 12 000 ulaznica.

Saznajte više: Sade ‘The Ultimate Collection’ – uvid u karijeru bez mrlje

Details

Date:
22 studeni, 2011
Cost:
300kn – 720kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Arena
Zagreb, + Google Map