Loading Events
  • This event has passed.

Sana Garić na proljetnoj turneji po Hrvatskoj nastupa u Zadru, Šibeniku i Zagrebu

3 svibanj, 2019Sana Garić sa svojim bendom je trenutno na kraćoj regionalnoj proljetnoj turneji na kojoj promovira album ‘Svet za nas’, kao i nove pjesme koje će se naći na novom izdanju koji je u pripremi. 3. svibnja nastupa u Zadru u klubu Nigdjezemska, 4. svibnja u šibenskom Azimutu i 5. svibnja u zagrebačkoj Močvari.

Sana Garić (Foto: Dragan Mujan)

Za ljubitelje elektroničkog zvuka u live izvedbi, te za sve one koji cijene i podupiru nove i kvalitetne glazbene projekte i bendove, u Hrvatsku dolazi nova vizionarka nježnih neopsihodeličnih melodija –  klavijaturistkinja Sana Garić.

Beogradska umjetnica Sana Garić prošle godine objavila je debitantski album “Svet za nas” /Mascom Records, 2017/ koji je ocjenjen kao jedan od najuspešnijih na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni.

Sana Garić (klavijature, vokal) nastupa sa svojim sastavom: Feđa Tom Franklin (bubanj, perkusije) i Miki Ristić (bas).

Poslijee prošlogodišnjih uspješnih ljetnjih nastupa na festivalima kao što su INmusic (Zagreb) koji važi za jedan od najvećih regionalnih festivala, Festival muzičkog dokumentarnog filma DKSG, EXIT (Novi Sad), Drimon (Makedonija), Morski ritam života (Herceg Novi), Nišville jazz festival (Niš), Festival uličnih svirača (Novi Sad), Sana Garić uskoro nastupa u Zadru, Šibeniku i Zagrebu.

Details

Start:
3 svibanj, 2019 u 21:00
End:
5 svibanj, 2019 u 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb