Loading Events
  • This event has passed.

Sane i Mark Mrakovčić Trio u Vintage Industrial Baru

13 studeni, 2014Nakon duge četiri godine Sane se na scenu vraćaju novim albumom ‘About Time’ kojeg će koncertno promovirati u četvrtak 13. studenog u Vintage Industrial Baru. Uz Sane nastupit će i Mark Markovčić trio.

Sane

Sane, bend koji je nakon desetljeća nepostojanja revitaliziran u novoj postavi i koji je prije četiri godine nakon hvaljenog albuma obrada “Do not cover” odsvirao stotine koncerata čiji se repertoar sastojao od obrada, napokon je izbacio novi autorski album “About Time”. Novim albumom, Sane su se vratili engleskom jeziku na kojem je snimljen i njihov davno objavljen prvi album “Antelupiulla”.

Friški album nosi dvanaest pjesama; i dok neke od njih postoje godinama i poznate su većini fanova, druge su potpuno nove i premijerno će biti izvedene na koncertnoj promociji u Vintage Industrial Baru.

Sane, hvaljeni za sviračko i pjevačko umijeće, su napokon postali full-time autorski bend koji osim koncertne promocije novog albuma, užurbano radi i na novom EP-ju kojim će publici predstaviti novu postavu benda i novo autorsko ruho.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 30 kn, a na dan koncerta 40 kn.

Početak koncerta je u 22:00 sata

Details

Date:
13 studeni, 2014
Cost:
Kn30 – Kn40
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska