Loading Events
  • This event has passed.

Sara Renar koncertno promovira album ‘Šuti i pjevaj’ u Aquariusu

14 svibanj, 2021Sare Renar nastupit će u petak 14. svibnja u klub Aquarius  na jarunskom jezeru.

Sara Renar u Aquariusu

Kantautorica i svestrana umjetnica Sara Renar u Aquariusu će predstaviti svoj četvrti studijski album, kako sama kaže, posebnim koncertom za zagrebačku publiku. “Rad na albumu je obilježen pandemijom i raditi koncerte u ova suluda vremena poseban je izazov ali i ogromna motivacija. Obzirom da je ipak riječ o promociji albuma i premijernom izvođenju nekih pjesama, ovom nastupu pristupam s posebnom pažnjom i koncert će biti nešto širem sastavu muzičara na pozornici što me posebno veseli. A ako sam u nešto još više uvjerena nego ranije to je da nam je muzika svima potrebna kao i taj poseban prijenos energije uživo. S nestrpljenjem iščekujem nastup i radost dijeljenja glazbe s publikom”, izjavljuje Sara Renar.

Prije nastupa Sare Renar publici će se predstaviti producentica albuma “Šuti i pjevaj” Ivona Eterović aka Tonota sa svojim ambijentalnim live actom.

Ulaznice po 60 / 80 kuna, gratis CD “Šuti i pjevaj” za najbržih 30 kupaca ovdje.

Prostrana otvorena terasa Aquariusa u ugodnom ambijentu Jarunskog jezera pravo je mjesto za istinsko uživanje u glazbi, uz poštivanje svih epidemioloških mjera propisanih zbog pandemije Covida-19.

Program sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Details

Date:
14 svibnja
Time:
20:00 - 22:30
Cost:
60kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Aquarius
Zagreb,