Loading Events
  • This event has passed.

Sara Renar ponovno na Akustici u Rockmarku

28 studeni, 2017Zagrebačka glazbenica Sara Renar se nakon dvije godine ponovno vraća na pozornicu Rockmarka, gdje će u utorak 28. studenog nastupiti u sklopu programa Akustika.

Sara Renar (Foto: Zoran Stajčić)
Sara Renar (Foto: Zoran Stajčić)

U zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark Sara je posljednji put nastupila u veljači 2015. godine, a od tada se u njenom glazbenom životu dogodilo podosta toga. Između ostalog, objavila je treći po redu studijski album “Tišina”, osvojila nagradu Porin, nominirana je za IMPALA European Album of the Year, a prikupila se i koncertna kilometraža nastupima diljem Hrvatske, regije, kao i Europe…

 

Upravo je posljednja dva mjeseca provela na svojevrsnoj turneji, koja je uključivala koncertne postaje od Beograda, Novog Sada, Skopja do Berlina, Budimpešte, Liverpoola… Dio navedenih koncerata održao se u sklopu projekta European Music Incubator.

 

Sara Renar do sada je u sklopu programa Akustika nastupila ukupno pet puta, što uz Rockmark uključuje i nastupe u sklopu Akustike u riječkom Tunelu, šibenskom Terraneo festivalu te zagrebačkim Medvedgradskim glazbenim večerima.

 

Na svom novom gostovanju u Rockmarku predstavit će nam pjesme s “Tišine” u nešto manje elektriziranom izdanju, a publika će imati priliku čuti i pokoju pjesmu novijeg datuma – naime 17. siječnja 2018. godine na vinilu će objaviti live album hibridnog performansa “Gdje povlačiš crtu?”, točno godinu dana od praizvedbe tog projekta.

 

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Details

Date:
28 studeni, 2017
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Rockmark
Zagreb, Hrvatska + Google Map