Loading Events
  • This event has passed.

Sara Renar premijerno promovira ‘Šuti i pjevaj’ u šibenskom kazalištu

4 svibanj, 2021Zagrebačka glazbenica prvu će promociju svog albuma ‘Šuti i pjevaj’ imati u HNK u Šibeniku u utorak, 4. svibnja. Organizator je klub Azimut, a koncert će biti održan uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture, Hrvatske glazbene unije i Grada Šibenika.

Sara Renar (Foto: Marina Uzelac)

Kantautorica i svestrana umjetnica Sara Renar u utorak 4. svibnja premijerno će predstaviti svoj četvrti studijski album “Šuti i pjevaj” koncertom za šibensku publiku. Na pozornici će joj se pridružiti dugogodišnji suradnik Zdeslav Klarić na klavijaturama, zatim Dimitrije Simović na basu, gitari te elektronskim instrumentima, a briga oko zvučne slike pripasti će također višegodišnjem suradniku Vedranu Peternelu.

Koncert koji je najavljen u Centru novih tehnologija Trokut, zbog epidemioloških je razloga prebačen u šibensko kazalište.

Ograničen broj ulaznica u prodaji je preko platforme Entrio, a koncert će biti prenošen i na streamu. Cijena ulaznice je 40 kuna, a na dan koncerta (ako ih ostane) bit će 60 kuna.

Publike će uoči koncerta imati priliku čuti od Sare i njezina razmišljanja o novom albumu i zanimljivosti oko njegovog nastanaka  kroz razgovor s glazbenim novinarom Markom Podrugom. Dio je to projekta “Nevidljiva scena” o kojemu će više riječi biti uskoro.

Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i Hrvatske glazbene unije. Koncert će biti održan u limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.

 

Details

Date:
4 svibnja
Time:
20:00 - 22:00
Event Categories:
,
Event Tags:
,