Loading Events
  • This event has passed.

Sassja promovira album ‘No problemo’ u Vintage Industrial Baru

9 ožujak, 2018Energična tuzlanska reperica Sassja 9. ožujka u Vintage Industrial Baru održat će zagrebačku koncertnu promociju svog novog albuma ‘No problemo’.

Sassja

Izdan krajem prošle godine, njen drugi studijski album “No problemo” nastavak je hip-hop eksperimentiranja uz prepoznatljivo oštre tekstove s reggae, dancehall i dubstep žanrovima, ali i širenja ideja prema ambijentalnom jazzu, sevdahu, drum’n’bassu i mračnijem grimeu. Najavljen singlovima “No problemo”, “Ništa”, “Njemica”, “Beton” i “Stube” album donosi ukupno 10 pjesama u kojima s lakoćom ispaljuje rime kao autentične kritike društva inspirirane stvarnim iskustvima nastalim kroz protekle dvije godine. Na pjesmi “Savana” gostuje joj veliki Darko Rundek, a u narednim danima najavljuje se i izlazak spota za novi singl “S njom”.

„Teme su različite, kao i do sada sam pisala o svemu što mi je smetalo ili me razveselilo. Pisala sam o ljubavi, smrti, nasilju, Tuzli i mahali, o Njemačkoj, FMJAM-u, modernom vremenu društvenih mreža, stanju u državi, slobodi i levatima kojima nije problem“, Sassjino je pojašnjenje albuma nasljednika na prvijenac ‘Taktički praktično’ iz 2015.

Ova elokventna liričarka i prva dama FMJAM-a, kultnog bosanskog kolektiva koji je iznjedrio između ostalih i Edu Maajku i Frenkija, u kratkom je roku svojim beskompromisnim stilom i otvorenošću osvojila čitavu regiju – od samih početaka vladala je radijskim eterom podjednako kao i pozornicama brojnih klubova i festivala.

Kao predgrupa će nastupiti eksperimentalni elektro hip hop duo Playground Hustle iz Zagreba koji iza sebe ima dva EP izdanja, od kojih posljednji “Kolovoz” donosi zanimljivu kombinaciju spoken worda i akustične gitare. Djevojke Ivona Eterović i Magdalena Megi Slović sjajna su uvertira za Sassjin povratak u Vintage Industrial Bar dvije godine nakon zapaženog nastupa kojim je u publici izazvala pravi delirij.

Ulaznice su u prodajiod 18. siječnja po cijeni od 40 kn u pretprodaji, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 50 kn. Službena prodajna mjesta: Vintage Industrial Bar (Savska 160), Dirty Old Shop (Tratinska 18).

Details

Date:
9 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
40kn – 50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska